Historia

View the embedded image gallery online at:
https://www.salonlogistiikka.com/historia#sigProIdf645e65f76

Kuljetusliike R. Koivuniemi Ky aloitti toimintansa vuonna 1987. Vuosien myötä yrityksen toiminta laajeni, ja tällä hetkellä palveluksessa on jo toistakymmentä kuljetusalan ammattilaista ja kalustona 12 eri tarkoituksiin sopivaa ajoneuvoa.

Kuljetustoimintaa tukemaan perustettiin yhdeksänkymmentäluvun lopussa varastohotelli, joka tarjoaa asiakkaan käyttöön lämmintä, vartioitua tilaa.

– Yrityksemme on perheyritys, jossa minun ja toimitusjohtajana toimivan mieheni Riston lisäksi ovat työssä myös molemmat tyttäremme, kertoo yrittäjä Katariina Koivuniemi.

Varastohotelli Salon Logistiikka sijaitsee Salossa, Meriniityn teollisuusalueella, joka on logistisesti monessa mielessä erinomainen paikka. Varastohotelli huolehtii tavaran vastaanotosta, purkamisesta, varastoinnista ja lähettämisestä. Tarvittaessa huolehditaan vielä varastokirjanpidostakin.

Koska pääasiallinen jakelualueemme on Salon seutu, hoituvat kuljetukset luontevasti suoraan varastoltamme. Toimimme Kiitolinja/Schenker Oy alihankkijana, mikä mahdollistaa myös kansainväliset kuljetukset.

Salon Logistiikalla on tällä hetkellä varastotilaa lähes 6000 neliömetriä, mutta kysynnän lisääntyessä tilaa on helppo laajentaa.

Suomen vahvimmat AA tilaajavastuu Gold AA logo 2022 FI transparent oiva